Sukkerpasta
av Marshmallows Oppskrift:
200 g hvite marshmallows
2 ts vann
1 ts flott matfett
ca. 500 g melis
- Ha marshmallows og vann i en bolle som tåler mikrobølgeovn.
- Sett bollen inn i mikron på full effekt ca. 1 ½ min, til massen blåser seg
opp.
-Ta bollen ut av ovnen, og rør godt.
- Ha i mat fett og rør til fettet er smeltet.
- Det blir veldig seigt!
- Bland litt av melisen.
- Hell blandingen ut på bakebenken, og kna inn resten av melisen til det ikke
klisser mer.
- Pastaen skal ha marsipankondisens.
- Pastaen kan oppbevares i tett plastpose i kjøleskapet.
- Hvis den er blitt hard når du skal bruke den, setter du den i mikron 10-15
sek.
- Denne sukkerpastaen blir ikke veldig hard selv om det har stått en stund i
romtemperatur.
- Den egner seg derfor ikke til veien til bro på bryllupskake.
Lykke til :)
HannEileen
Lykke til :)

HannEileen
No comments:
Post a Comment