16 May 2013

Sukkerpasta


Sukkerpasta av Marshmallows Oppskrift:


200 g hvite marshmallows 
2 ts vann 
1 ts flott matfett
ca. 500 g melis 


- Ha marshmallows og vann i en bolle som tåler mikrobølgeovn.
- Sett bollen inn i mikron på full effekt ca. 1 ½ min, til massen blåser seg opp.

-Ta bollen ut av ovnen, og rør godt. 

- Ha i mat fett og rør til fettet er smeltet.

- Det blir veldig seigt!

- Bland litt av melisen.
- Hell blandingen ut på bakebenken, og kna inn resten av melisen til det ikke klisser mer.
- Pastaen skal ha marsipankondisens

- Pastaen kan oppbevares i tett plastpose i kjøleskapet.

- Hvis den er blitt hard når du skal bruke den, setter du den i mikron 10-15 sek. 

- Denne sukkerpastaen blir ikke veldig hard selv om det har stått en stund i romtemperatur. 
- Den egner seg derfor ikke til veien til bro på bryllupskake.

Lykke til :)


HannEileen

No comments:

Post a Comment